Mijn start als fotografe

Sinds 1/07/2021 ben ik officieel fotografe. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit heel spannend vind. Want dit is de start van iets nieuws. Een start waar ik energie van krijg. Iets wat van mij is, het voelt bijna als een derde kindje. Ik ben hier trots op, dit is iets wat ik wil doen, een droom die werkelijkheid wordt. 

Mijn verhaal begon met het fotograferen van mijn kinderen. Ik nam zoveel mogelijk foto's als ik kon. Ik was en ben nog altijd zeer blij met al mijn foto's, omdat ik er nu regelmatig kan naar terugkijken. Toch ben ik soms ontgoocheld dat ik er toen niet aan gedacht had om mijzelf ook eens op de foto te laten zetten. Dat is nu eenmaal het risico als je zelf de foto's neemt. 

Na jaren te fotograferen in de automatische stand, wou ik mijn camera meer leren kennen. De uiteindelijke foto meer in de hand te hebben. Ik zette mijn camera in de manuele stand en ik begon te experimenteren. Ik vond het leuk om met mijn camera bezig te zijn, om telkens beter en beter te worden, te begrijpen waarmee ik bezig was. Een foto nemen, werd een foto maken. Met mijn ogen, mijn visie, mijn passie. En dat deed me dromen.

Tal van opleidingen, cursussen, filmpjes, expertises en jaren later sta ik nu hier. Ik heb mijn droom waargemaakt. Maar mijn droom kan niet verder ontplooien zonder jullie. 

Ik ben er voor en door jullie. Ik ben er om jullie te helpen. Jullie mooie en onvergetelijke momenten en herinneringen meegeven. 

Bedankt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.