Ontmoet de fotograaf.

foto door Mart Jacobs

Sinds ik bijna 7 jaar geleden voor de eerste keer mama werd, probeer ik zoveel mogelijk momenten vast te leggen. Foto's, video's, boekjes bijhouden van hun eerste jaar, hun schoolloopbaan, hun grappige verhalen,... Het lijkt alsof de tijd me telkens weer inhaalt. Vele keren wou ik dat ik die kleine, fijne herinneringen toch iets beter had vastgelegd. En dat ik als mama ook eens op de foto stond. Dus ik weet hoe graag je wil vasthouden aan elke seconde, aan elke bijzonderheid. 

Al merkte ik pas te laat hoe bijzonder die mini momenten wel waren. Daarom wil ik jou helpen. 

Mijn camera maakt mij compleet. Het geeft me energie.

 


KINDEREN

Ik hou van het magische in elk moment. De onuitputtelijke verwondering en enthousiasme van kinderen. Hun fonkelende ogen. Hun deugnieterij. 

KOEN

Al meer dan 16 jaar mag ik hem mijn soulmate noemen. En bijna 6 jaar mijn man. We genieten samen van lekker eten. Tijd vrijmaken met de kids. 

ETEN

Ik geniet enorm van lekker eten. Sushi, Thais, tapas, stoofpotjes, frietjes,... Het liefst samen met vrienden of familie. En zeker als Quality time met mijn man. 

YOGA

Dit geeft me rust. Brengt me terug naar de basis, mijn zijn. Dit is mijn IK momentje. 

DE BERGEN

De koelte en onregelmatigheid van de bergen, kan me steeds weer bekoren. Ik kies steevast voor een ski-vakantie. 


Gezinsfotograaf

Ik geloof dat een fotoshoot gelijk staat aan quality time, plezier maken met elkaar. Genieten van jullie tijd samen, met die meerwaarde dat jullie achteraf blijvende, vaste herinneringen hebben. Ik fotografeer met liefde en met passie. Om jullie verhaal, jullie connectie op beeld te zetten. Ik hou enorm van een speelse, warme, oprechte stijl. Daarom kies ik meer voor de reportage stijl. Zonder veel inmenging en instructies, ik maak me voor een stuk onzichtbaar. Al blijf ik wel aanwezig. Ik maak het liefst gebruik van het natuurlijk licht, en onze mooie natuur in België. De shoots kunnen zowel bij jullie thuis als op locatie.

Mijn doel is om je te laten vastleggen hoe je echt bent. Zodanig dat je met een liefdevol, ontroerd gevoel kan terugkijken.

 

 

 


Wil je me nog beter leren kennen?

Op facebook en Instagram neem ik je mee in mijn verhaal.


Blijf je graag op de hoogte van nieuwe acties, promo's en maandelijkse info?