29 juli 2023 - Aleksandra en Ruben - Een intiem huwelijk in Gavere

Op een betoverende dag, omringd door de zachte gloed van liefde en verbondenheid, vond er een intiem huwelijk plaats in het heerlijk stadje Gavere. Het huis van het paar, dat doorgaans al zoveel warmte en genegenheid huisvestte, was nu vervuld van een extra laag van betekenis. Dit was geen grootschalige viering met een overvloed aan gasten, maar eerder een moment van diepgaande intimiteit dat alleen gedeeld werd met hun dierbaarste vrienden en familieleden.

Lees meer »

15 juli 2023 Barbara en Tim - Eindelijk verenigd in huwelijksgeluk.

Op een prachtige dag in het hart van de zomer, verzamelden vrienden en familie zich om een bijzonder huwelijk te vieren. Wat begon als een ontmoeting 15 jaar geleden, groeide uit tot een prachtige reis van liefde en avontuur, ups en downs, maar altijd met de steun van elkaar. Nu, na 15 jaar samen te zijn geweest en 2 mooie kinderen die hun pad sierden, was het tijd om hun liefde officieel te bezegelen in het huwelijk. Ze zijn een perfect team en samen vormen ze een prachtig gezin.

Lees meer »

3 juni 2023 - Aleksandra en Ruben: Een verloving in bloei

In de weelderige plantentuin in Meise, vond de verlovingssessie van Aleksandra en Ruben plaats, een plek die voor beiden een bijzondere betekenis had. Als kind had Ruben deze tuin vaak bezocht en had hij zijn fascinatie voor de fauna en flora laten groeien, onbewust van de betoverende ontmoeting die hun paden ooit zouden kruisen.

Lees meer »

Familie De Leeuw

Mijn allereerste klanten die mijn boekten via mijn website. En wat ben ik er trots op. Ze boekten een 'a moment in life' reportage.  Een gezin naar mijn hart. Kindjes die bijna even oud zijn als de mijne, mensen die zoals ik genieten van de kleine dingen, het leven neemt zoals het is. Het kon niet beter klikken. 

Lees meer »

Mijn start als fotografe

Sinds 1/07/2021 ben ik officieel fotografe. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit heel spannend vind. Want dit is de start van iets nieuws. Een start waar ik energie van krijg. Iets wat van mij is, het voelt bijna als een derde kindje. Ik ben hier trots op, dit is iets wat ik wil doen, een droom die werkelijkheid wordt. 

Lees meer »

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe acties, promo's en maandelijkse info?