2 juli 2023 - Tamara en Shawn - Tussen de regendruppels door

Op een regenachtige dag, vond een unieke huwelijks sessie plaats in het prachtige Hotel Keizerhof. Terwijl de regen kwam en ging, creëerden Tamara en Shawn hun eigen warmte van liefde en verbondenheid. 

 

Oorspronkelijk was het plan om buiten te fotograferen, in het stadspark. Maar de onvoorspelbaarheid van het weer had andere plannen. 

 

De regen kon de sprankeling in hun ogen niet doven, noch de liefde die hun harten vulde. Ze waren vastbesloten om hun speciale dag vast te leggen, ongeacht het weer. 

 

Met een alternatieve locatie in het hotel en een positieve instelling kon de sessie toch doorgaan. Ondanks de afwezigheid van natuurlijk licht en de bescheiden ruimte binnen, in vergelijking met de grootse natuur buiten, vonden we enkele plaatsen waar ik hun liefde kon vastleggen. 

 

Hier omringd door de warmte van het hotel, omhelsden ze elkaar liefdevol. De camera klikte terwijl ze in elkaars ogen keken, zich volledig bewust van het moment. Ze vergaten de wereld om hen heen en waren volledig ondergedompeld in elkaars aanwezigheid. 

 

Maar Tamara en Shawn wilden tussen de regendruppels door toch graag enkele foto's buiten maken. Aan de voorkant van het hotel stond slechts één boom, een eenzame getuige van hun liefdesverhaal. Ondanks de weinige ruimte, vonden we toch enkele mogelijkheden om de schoonheid van hun liefde vast te leggen. 

 

Zelfs op een regenachtige dag, blijft de liefde stralen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.