15 juli 2023 Barbara en Tim - Eindelijk verenigd in huwelijksgeluk.

Op een prachtige dag in het hart van de zomer, verzamelden vrienden en familie zich om een bijzonder huwelijk te vieren. Wat begon als een ontmoeting 15 jaar geleden, groeide uit tot een prachtige reis van liefde en avontuur, ups en downs, maar altijd met de steun van elkaar. Nu, na 15 jaar samen te zijn geweest en 2 mooie kinderen die hun pad sierden, was het tijd om hun liefde officieel te bezegelen in het huwelijk. Ze zijn een perfect team en samen vormen ze een prachtig gezin.

Huwelijksfoto's: De Gavers

Feestzaal: Vijverhof Wevelgem

Kostuum: Atelier Acan

Bruidsjurk: Prima Donna

Op de ochtend van haar grote dag, maakte ze zich rustig klaar. De kapper kwam vroeg in de ochtend aan, klaar om zijn vaardigheden te tonen en de bruid te transformeren tot een stralende verschijning. In de vertrouwde omgeving van haar eigen huis voelde ze zich ontspannen en geliefd, omringd door haar bruidsmeisjes en familie die haar bewonderden terwijl ze zich voorbereidde op de dag van haar leven. Terwijl de kapper bezig was, werden er herinneringen opgehaald en lachten ze samen om oude verhalen. De sfeer was gevuld met warmte en vreugde, en de bruid voelde zich gezegend omringd te zijn door degenen die het meest belangrijk voor haar waren. 

Daarna was het tijd voor de make-up, een getalenteerde visagist gaf de laatste hand aan haar look. De zachte penseelstreken en verfijnde make-up benadrukten haar natuurlijke schoonheid en gaven haar een tijdloze uitstraling die perfect bij haar jurk zou passen. Terwijl ze in de spiegel keek en haar glimlach zag oplichten, wist ze dat ze er prachtig uit zou zien. 

De bruidegom stond klaar aan de deur van het huis, met een mix van zenuwen en opwinding. Hij had uitgekeken naar dit moment.  Op de binnenkant van zijn jas was de datum van hun eerste ontmoeting subtiel geborduurd. Het was een kleine, maar betekenisvolle herinnering aan het moment waarop hun liefdesverhaal begon. Elke keer dat hij zijn jas aantrok, zou hij eraan worden herinnerd hoe hun paden elkaar kruisten en hoe ver ze sinds die dag zijn gekomen. Aan het bruidsboeket werden 3 dierbare amuletten bevestigd, portretten van hun overleden grootouders. Deze kostbare symbolen waren een manier om hun geliefde grootouders dichtbij te hebben.

Toen de bruid eindelijk haar trouwjurk aantrok, kwam alles samen. De voorbereidingen waren voltooid, en ze voelde zich klaar om het volgende hoofdstuk van haar leven te beginnen. Ze was klaar om het mooiste avontuur van haar leven te omarmen. 

Voor de ceremonie, besloten ze een 'first look' te hebben - een moment waarop ze elkaar voor het eerst zouden zien als bruid en bruidegom, voordat de officiële viering begon. Hun ogen ontmoetten elkaar en een glimlach speelde om hun lippen. Het was een moment van puur geluk en liefde. De bruidegom kon zijn ogen niet van haar afhouden, hij voelde zich gezegend om haar zijn bruid te noemen. Met de first look achter de rug, was het tijd om de rest van hun trouwdag samen te vieren. 

In het pittoreske stadhuis van Waregem, temidden van een intieme bijeenkomst van familie en vrienden, vond de wettelijke ceremonie plaats die hun liefde officieel maakte. Glimlachend naar elkaar met een blik vol vreugde en geluk. 

Toen het moment van de uitwisseling van de ringen naderde, glommen hun ogen van opwinding. De ringen waren niet alleen een symbool van hun verbondenheid, maar ook van hun toekomst samen. Terwijl ze de ringen uitwisselden, werd hun liefde bezegeld en de belofte om elkaar te koesteren voor altijd. De zaal was gevuld met applaus toen de ambtenaar hen officieel tot man en vrouw verklaarde. 

Na een korte lunch trokken we naar het prachtige natuurgebied 'De Gavers' voor hun eerste foto's als getrouwd koppel. Maar plotseling uit het niets voelden we enkele druppels. Binnen enkele minuten veranderde dit in een hevige regenbui. We werden overmand door de regen en moesten de fotoshoot onderbreken. We vluchtten naar de beschutting van de zaal Het Vijverhof, waar hun receptie en feest plaatsvonden.

De regenbui bracht een onverwachte wending aan hun dag, maar het bracht ook een gevoel van spontaniteit en avontuur met zich mee. Als fotograaf maakte ik van de nood een deugd en gebruikte de prachtige receptieruimte als decor voor de foto's van het bruidspaar. Intussen was de regen verdwenen en kwam de zon terug piepen. We konden gebruik maken van een adembenemend uitzicht op de omliggende vijver. 

De receptie was een bruisende viering van liefde en vreugde, omringd door vrienden en familie die hun geluk deelden. Het gelach vulde de lucht terwijl gasten elkaar begroetten en verhalen uitwisselden. De gasten genoten van elkaars gezelschap, oude herinneringen ophalend en nieuwe maken. 

Eindelijk was het moment daar: het bruidspaar kon de feestzaal betreden. Ze waren vol enthousiasme en hadden er zin in om hun speciale dag te vieren met hun geliefden. 

Na het eten was het tijd om de dansvloer op te gaan. Op de dansvloer dansten het bruidspaar en hun gasten de avond weg. Het was een moment van puur genieten, omringd door hun geliefden die het paar met enthousiasme aanmoedigden. De nacht was nog jong, maar mijn benen niet meer. Zij hadden nog vele uren van plezier en dans voor hen. Hier nam ik afscheid van hen.

In de harten van iedereen die aanwezig was (ja ook bij mij), liet dit koppel een blijvende indruk achter. Hun liefdesverhaal diende als een bron van inspiratie voor anderen om te geloven in de kracht van ware liefde en de schoonheid van lang samen zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.