Een verlovingssessie? 7 x waarom!

Ik bied al mijn prachtige bruidsparen een verlovingssessie aan, dit zijn de redenen waarom.

1. Ik leer jullie wat beter kennen.

Een verlovingssessie is een moment om jullie relatie, jullie als koppel in de verf te zetten. Of je nu al een lange tijd of maar net verloofd bent, of je wil iemand ten huwelijk vragen en deze verlovingssessie als verrassing doen. Het is een moment om jullie liefde voor elkaar te laten vastleggen. Het mooie aan deze sessie is dat ik jullie vibe als koppel al een beetje kan aanvoelen. Hoe jullie met elkaar omgaan, jullie interactie, een knipoogje hier en daar. Deze non verbale info neem ik in mij op, om als meerwaarde te gebruiken tijdens jullie huwelijksverhaal

2. Weg met de zenuwen!

Misschien is dit voor jullie wel de eerste keer dat jullie een professionele fotoshoot doen als koppel. Dit kan behoorlijk wat kriebeltjes met zich meebrengen. Geloof me, ik weet wat het is. Ik voel ook altijd wat gezonde zenuwen als ik een fotoshoot voor mij gezin boek. Deze shoot zorgt ervoor dat de stress voor het onbekende afneemt. Jullie krijgen tijdens de verlovingssessie een beeld van hoe ik te werk ga, wat je allemaal tijdens een professionele fotoshoot kan verwachten. Zo leren jullie mij op jullie beurt wat meer kennen en verminderen de zenuwen voor de grote dag, toch wat de foto's betreft. We lachen, praten, maken plezier. Ik zal vooral luisteren en jullie verbinding vastleggen. 

3. Mooie alledaagse foto's.

De setting van de verlovingssessie is een alledaagse sessie. Jullie krijgen mooie, alledaagse, gewone foto's van jullie als koppel. Misschien hebben jullie al mega veel selfies, maar nog maar weinig foto's waar jullie connectie, jullie interactie met elkaar te zien is. Tijdens deze sessie ligt de focus op ongedwongen, speelse foto's.  De sessie kan overal doorgaan. Of het nu op de plaats is waar jullie je voor de eerste keer ontmoet hebben, jullie favoriete plekje in de natuur, of DE plaats waar jullie je kunnen ontspannen. Als het maar een plaats is dat jullie nauw aan het hart ligt of een plaats met een speciale betekenis voor jullie als koppel. 

4. Quality time!

Zie deze verlovingssessie als quality time. Even ontsnappen aan de drukte van de dag, de vele to do's, de deadlines. Een uurtje waarin jullie samen genieten, in het nu leven, even de tijd laten stil staan. Je zal zien, jullie zullen de sessie afsluiten met een nieuwe lading energie, en er met een vreugdevol gevoel naar terug kijken.

5. Meer vertrouwen.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie aangenaam verrast zullen zijn, wanneer jullie de foto's te zien zullen krijgen. Je zal dol zijn op de manier waarop jullie eruit zien (ook al zijn jullie onzeker, geloof me, iedereen heeft wel iets waar men onzeker over is). Jullie zelfvertrouwen zal een boost krijgen, neem alle complimenten maar in jullie op. Daarenboven zal jullie vertrouwen in mij verhogen. Wat jullie uitbundig zal maken naar de grote dag ipv. angstig alle wat als scenario's in je hoofd te overlopen. Zo heb je ook ten volle kunnen ondervinden dat ik geen paparazzi ben die je niet kan afschudden. Dat ik gewoon aanwezig ben, maar niet prominent. 

De meeste kappers en schoonheidsspecialisten bieden een gratis proefsessie aan. Het moment dus op dit te plannen op jullie verlovingssessie. Zo krijg je al een voorsmaak van je haarstijl en make up. Indien je dan nog iets wil aanpassen voor de grote dag kan je zeer duidelijk aangeven wat je graag anders zou zien. 

6. Ontelbare mogelijkheden.

Nadat je foto's ontvangen hebt, kan je daar alle kanten mee op. Je kan ze gebruiken om te delen op social media. Of misschien kan je ze gebruiken om jullie huwelijk aan te kondigen (als dit nog niet gebeurd is). Denk maar aan save the date kaartjes, jullie uitnodigingen, bedankingskaarten,... Of een leuk aandenken voor jullie ouders, vrienden of familie, een print als dank voor hun hulp tijdens de planning van jullie huwelijk. 

7. Geniet!

Mijn enig doel is dat jullie genieten. Genieten van elkaar, genieten van jullie tijd samen, genieten van de speelse momenten. Genieten, genieten, genieten. 

Als we dat doen, dan maakt het weer, de plaats, jullie kledij helemaal niets uit. En zullen jullie foto's prachtig zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.