22 juni 2024 - Lieselot en Benjamin - Een stralende dag vol liefde en plezier.

De eerste echte zonnige dag van het jaar, deden het bruidspaar stralen als nooit tevoren. Samen met hun twee kinderen besloten ze deze bijzondere dag te beginnen met een fotosessie in het pittoreske Huis Beaucarne.

Huis Beaucarne, gelegen in Eine, is een 18e-eeuwse woning die doordrenkt is van geschiedenis en charme. Met zijn weelderige tuinen en elegante interieurs biedt het een sprookjesachtige setting voor een huwelijk. De prachtige architectuur en de serene ambiance vormden de perfecte achtergrond voor de eerste foto's van de dag. Lieselot en Benjamin, en hun kinderen, straalden terwijl ze poseerden voor de camera, lachend en genietend van de rustige ochtend.

Na de fotosessie en een korte middagpauze begaven Lieselot en Benjamin zich naar het stadhuis van Oudenaarde voor de huwelijksceremonie. De rit naar het stadhuis was bijzonder, niet alleen vanwege de gelegenheid, maar ook dankzij het fel oranje 2 pk-tje waarin ze reden. Het was braderie in de stad, en de straten waren vol met vrolijke mensen en kraampjes. Ondanks de drukte baanden ze zich een weg door de menigte en kwamen ze aan bij hun gereserveerde parkeerplaats voor het stadhuis.

De ceremonie in het stadhuis was intiem en relaxed. Na het uitwisselen van de ringen, werden Lieselot, Benjamin en hun ouders, uitgenodigd om op het balkon van het stadhuis te staan. Het uitzicht op de stad en de feestelijke sfeer maakten dit moment extra speciaal.

De volgende halte was Paul de Pierre, een prachtige locatie die bekend staat om zijn schilderachtige landschappen. Hier werden de familiefoto's genomen. De kinderen renden rond, spelend en lachend, terwijl de volwassenen genoten van de zon en de mooie omgeving. Verstoppertje spelen in de tuin, zonnebrandcrème smeren, en zonnebrillen in overvloed - het was een dag vol plezier en gelach.

De sfeer was ontspannen en vrolijk, en iedereen genoot van het mooie weer. Het gelach van de kinderen en de glimlachen op de gezichten van de gasten maakten de dag compleet.

Er was ook een fotobooth aanwezig, waar gasten de hele dag door leuke en spontane foto's konden maken. De fotobooth was een groot succes en zorgde voor veel hilariteit en leuke herinneringen.

Twee van Lieselot's vriendinnen, die ook haar getuigen waren, gaven haar een heel bijzonder cadeau. Het was een boek vol oplossingen voor allerlei momenten in het leven. Voorbeelden zoals "als je wil lachen" met een gekke foto, "als je je weer kind wil voelen" met een grappige activiteit, en "als je niet weet wat koken" met een eenvoudig maar heerlijk recept. Dit zorgvuldig samengestelde boek was gevuld met foto's, herinneringen en creatieve ideeën, en bood een bron van inspiratie en vreugde.

Daarnaast ontving Lieselot een speciaal vriendenboek van hun vrienden. Dit boek, vol met lieve boodschappen, foto's en herinneringen, was een prachtige manier om de dag en hun vriendschappen te vieren.

De dag zat vol met momenten van plezier en vriendschap. Van de fotosessie in Huis Beaucarne tot de ceremonie in het stadhuis van Oudenaarde, en van de receptie in Paul de Pierre tot de spelletjes in de tuin - elk moment was doordrenkt van liefde, plezier en lekkere hapjes. Het zonnige weer, de lachende gezichten en de bijzondere cadeaus maakten deze dag onvergetelijk voor Lieselot, Benjamin, hun kinderen en al hun gasten.

Het huwelijk van Lieselot en Benjamin was meer dan een viering van hun liefde. Het was een dag waarop familie, vrienden en vreugde samenkwamen, een dag die ze voor altijd zullen koesteren.